Toimitusehdot

Voimassa 1.8..2018 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA
PK-35 verkkokaupan tuotteita myy Suomen Urheilutekstiilit Oy. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille Suomeen ja valittuihin maihin EU:n alueella ja sen ulkopuolella. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta http://pk35.urheilutekstiilit.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan mm. tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Ostaja sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

– Pankit: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken
– Everyday, Jousto

Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n kautta.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUSAIKA

Tuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

TOIMITUSTAPA JA -KULUT

Toimituskulut ovat  7.90€/tilaus.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjeenä.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Pk35.urheilutekstiilit.fi-verkkokaupasta voit luotettavasti ja turvallisesti tilata tuotteita. Saat tilauksille 14 pv:n vaihto/palautusoikeuden joka koskee kaikkia tuotteita.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@urheilutekstiilit.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

PK-35 Verkkokauppa käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.